Opret jeres eget danske IVS Firma og få en række fordele mens i arbejder i Danmark

Med et dansk IVS selskab, som nemt kan oprettes online på 5 min., har du som udenlandsk arbejder i Danmark en række fordele.

Den kontrol der er fra danske fagforeninger m.m. er man ikke undelagt, hvis man arbejder under sit eget IVS selskab. Man kan desuden frit arbejde på hvilket som helst projekt man ønsker.

Vi hjælper jer med oprettelse af eget IVS selskab, ligesom vi hjælper jer med at finde et sted at bo under dit/jeres ophold i Danmark.

Udtaleser fra polske freelancere:

Q Team 1 IVS:

“Med Freelancer Worldwide’s hjælp fik vi oprettet et dansk IVS selskab, og vi har nu arbejdet i Danmark i mere end 6 år med succes. Igennem Freelancer Worldwide portalen får vi stillet en række jobs til rådighed, hvor vi kan tjene helt op til 30€ i timen – noget som er helt uhørt i Polen, hvor vi kommer fra. Med Freelancer Worldwide har vi også sikkerhed for at vi får betaling for vores ydelser mens vi arbejder i Danmark, da deres betalingsmodel gør os trykke i forhold til at modtage betaling fra vores arbejdsgivere. Vi kan derfor kun anbefale, at andre udlændinge kommer til Danmark for at arbejde. Arbejdsforholdene er iøvrigt rigtige gode”.

Fordele ved at arbejde i Danmark med eget IVS firma:

  • Høj løn sammenlignet med Polen
  • Arbejd så meget som du har lyst til
  • Når du arbejder i Danmark, har du ret til at få sociale ydelser udbetalt i Polen som f.eks børnepenge
  • Freelancer Worldwide sørger for et sted at bo
  • Freelancer Worldwide hjælper med oprettelse af eget IVS selskab

Freelancer Worldwide tilbyder dig automatisk nye job i Danmark

Hvis du er interesseret i at finde jobs i danmark, kontakt os på mail herunder:

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Luk menu