Velkommen til Freelancer Worldwide – En jobportal sted for freelancere

Det er nemt at blive freelancer på Freelancer Worldwide jobportalen, og så er det helt gratis. Den eneste ting du skal gøre er at acceptere vores betingelser for at finde jobs gennem vores hjemmeside. Du skal oprette en profil for at kunne blive fundet af firmaer, og for at kunne ansøge om jobs. Du behøver ingen form for godkendelse fra os, så du kan sagtens komme i gang og få ansøgt til et job inden for 5 minutter.

Register - Become a freelancer

Bliv medlem i dag og øg din forretning i morgen

Enhver kan registrere sig som freelancer på Freelancer Worldwide jobportalen. Dette inkluderer også firmaer, som tilbyde forskellige slags service og produkter. Registrering er 100 % gratis og der er ingen skjulte månedlige hævninger eller kreditkortgebyrer.

We take care of your business

Vi tager os af din forretning

Vi støtter din forretningsmodel ved at tilbyde dig forskellige slags gratis service og funktioner, som vil gøre din hverdag som freelancer meget nemmere. På vores freelance hjemmeside kan du se alle de fakturaer, der er blevet lavet fra tidligere eller igangværende jobs, du kan finde historik over dine job ansøgninger og automatisk sætte en e-mail alarm, som informerer dig om nye jobs inden for din branche.

Alt sammen helt gratis. Dette er ikke tilbudt af nogen andre på freelance markedet. Ved at bruge Freelancer Worldwide jobportalen vil du altid have nemt ved at finde jobs på en nem og sikker måde.

Free local manager service

Få en lokal manager fra Freelancer Worldwide

Du har muligheder for at få en relateret manager til at hjælpe dig med at finde relevant jobs for dig. Dette er en helt gratis og unik service, som giver dig meget bedre muligheder for at finde gode og relevant jobs. Du kan selv vælge, hvilken lokal manager du vil arbejde med – Vi har lokale managere spredt udover verden.

Read out terms and conditions

Vilkår og betingelser

For at bruge Freelancer Worldwide job portalen skal du overholde vores vilkår og betingelser. Vi har ikke mange regler, men har alligevel en sektion med vores forretningsbetingelser. Find dem her.

Luk menu