Bliv et klientfirma og hyr freelancere nu

Du og dit firma kan nemt og helt gratis blive et registreret medlem af vores jobportal. Vi har ingen skjulte gebyrer eller månedlige kreditkorthævninger. Registrer dig selv nu og bliv en del af en ny verden af job muligheder.

Register - Become a freelancer

Registrer i dag for at finde freelancere

Ethvert firma kan registrere sig selv på Freelancer Worldwide jobportalen, og nyde godt af alle de fordele vi tilbyder. Det er fuldstændig gratis at registrere sig.

Read out terms and conditions

Vilkår og betingelser

For at bruge vores jobportal skal du overholde vores vilkår og betingelser. Vi har ikke mange regler, men ikke desto mindre så har vi en stor sektion med vilkår og betingelser.

Post a job for free

Læg jobs op gratis

Du kan lægge jobs op på vores portal helt gratis i vores 6 måneders introduktionsperiode – Du har absolut ingenting at tabe.

Free local manager service

Få din egen lokale manager

Du har muligheder for at få en lokal manager til at hjælpe dig med at finde relevant freelanceres inden for dit nærområde. De kan hjælpe dig med at finde freelancers til forskellige jobs. Dette er en 100 % gratis service som vi tilbyder – Du har selv mulighed for at vælge hvilken lokal manager du gerne vil arbejde med.

Få din egen lokale manager nu.
Luk menu