Europæiske freelancere i tal – Hvorfor freelance trenden fortsætter

Europæriske freelancere i tal - Freelance trenden

At være freelancer er enormt populær I Amerika. I Europe kan det næste virke uforståeligt, at ca. 34 % af hele den arbejdende befolkning i USA laver en eller anden form for freelance arbejde. Endnu vildere er det, at der i 2020 forventes at være over 50 % som er freelancere.

Med andre ord så forventes det, at der i 2020 er flere freelancere end folk med regulære fuldtidsjob i USA! – Tænk lige over det en ekstra gang.

Nu skal det dog ikke handle om USA. (more…)

Continue Reading

European freelancers in numbers: Why the trend will continue

European freelancers in numbers - A rising trend
The European Freelance Business in numbers

Freelancing in America is huge. As a European, it can seem almost unbelievable that roughly 34 % of the entire working population actually work as some kind of freelancer. Even more so that in 2020, this number is estimated to be 50 % by EFIP.

In other words, half of the American population is not expected to have a regular full-time job in 2020! – Think about that for a second.

But really, this is not what this blog post is about. (more…)

Continue Reading

Behovet for fleksibel arbejdskraft er kommet for at blive

Fleksibel arbejdskraft er kommet for at blive

Der findes ikke mange steder i verden, hvor de ansatte har mere fleksibilitet og selvbestemmelse end på det danske arbejdsmarked. Der er dog ingen tvivl om, at livet som freelancer stadigvæk kan tilbyde former for frihed og kontrol som et ”normalt” arbejde ikke kan tilbyde.

Men netop fordi det danske arbejdsmarkedet tilbyder så meget fleksibilitet, har Danmark også været en af de lande hvor… (more…)

Continue Reading
  • 1
  • 2
Close Menu