Lad os finde arbejdskraften I mangler

Vikarer, freelancere & fuldtidsansatte

Hos Freelancer Worldwide finder vi de medarbejdere I søger.
Vi laver vikariater, freelanceraftaler, og rekruttering, og vi følger med fra start til slut. Med vores netværk & CV database finder vi hurtigt og effektivt de medarbejdere I søger.

Vores brancher:

Vi har vores fokus på byggebranchen, produktion, industri & landbrug, hvor vi dagligt sender montører, svejsere, tømrere, murere & håndfolk ud til danske virksomheder. Vores CV database er fuldt med spændende profiler, og der findes ikke to ens. Udfyld vores formular, og lad os se om vi kan hjælpe jer.

Vikariat:

Ønsker I vikarer så finder vi nemt og hurtigt de vikarer, der opfylder jeres krav.
Vi står med alle arbejdsgivers forpligtelser som løn, feriepenge, SH, pension, sygeløn m.m.
Igennem vores timesystem registrerer vikarerne nemt timerne, og du får timerne tilsendt ugentligt, så du har overblik over timerne til en hver tid.
Hvis en bolig er nødvendig finder vi denne og sørger for indlogering af vikarerne.

Rekruttering:

Hos Freelancer Worldwide hjælper vi jer gerne med rekrutteringen af nye medarbejdere.
Med jeres beskrivelse af stillingen og medarbejderen finder vi frem til kandidater til stillingen, og professionelt og effektivt finder vi frem til de medarbejderen, der passer bedst til jeres virksomhed. Vi får hver dag nye henvendelse fra jobsøgende, der ønsker hjælp til at finde en nye arbejdsplads, og vi hjælper hver dag disse videre til nye udfordringer.

Freelancers:

Mangler I ekstra mandskab til at løse opgaver, så kan vi anbefale vores freelancers.
Freelancere er betegnelsen af eksperter, der har startet deres eget firma, hvor de tager projekter ind fra virksomheder, der mangler ekstra arbejdskraft eller knowhow til et projekt. Søger I en freelancer så hjælper vi jer nemt med at finde og opsætte et godt samarbejde med den rigtige freelancer. Det er nemt, fleksibelt og effektivt

Kontakt os:

Marius Holm
+45 23 73 00 06
mmh@freelancerworldwide.com

Luk menu