Freelancer Worldwide er et online freelance- & vikarbureau, som bestræber sig på at levere den bedst mulige arbejdskraft til virksomheder i Danmark. Vi rekrutterer fra hele Europa og finder den medarbejder, der matcher dine forventninger. Vi er fleksible og bevidste om kundens behov, derfor tilbyder vi 3 forskellige former for vikariat & rekruttering:


Almindeligt vikariat:
Vi finder det antal vikarer/freelancere, som du har brug for i en aftalt periode. Vi kan typisk sende vikarer ud fra uge til uge, og denne løsning anbefales til vores kunder, som i perioder har travlt og brug for ekstra hænder. Efterfølgende kan vikarerne nemt opsiges.

Rekruttering:
Vi har en stor database med tusindvis af kandidater, og hver dag kommer der nye til. Vi anbefaler rekruttering til de virksomheder, som søger en fastansættelse, men som har svært ved at finde den rette selv. Dette kan være en IT virksomhed, som mangler en ekstra ansat. Her udvælger og screener vi kandidaterne og sender typisk 3 til 10 CV med kandidater, som kunden selv kan trække til samtale, og ansætte. Vi tager et fast beløb, hvis en ansættelse skulle finde sted.

Try & hire:
Står du og mangler en eller flere medarbejdere, men føler dig ikke helt sikker ved en fastansættelse fra starten af, tilbyder vi en rekruttering med prøveperiode. Her får du som kunde lov, til at se medarbejderen an, før I afgør om en fastansættelse er den rigtige løsning. Føler i ikke at en fastansættelse er nødvendig opsiges medarbejderen bare, som en almindelig vikar.

Kontakt os idag!
Ring eller skriv til vores medarbejdere:

Jakob Rauff
jrh@freelancerworldwide.com
+45 23 73 00 07

Marius Holm
mmh@freelancerworldwide.com
+45 23 73 00 06

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så sender vi en e-mail omkring priser og mere nyttig information.

Fordele ved Freelancer Worldwide:

Du får hurtig adgang til arbejdskraften du mangler.

Du har mulighed for at fastansætte og rekruttere, hvis samarbejdet fungerer optimalt.

Du får en samarbejdspartner, som kan levere og hjælpe dig lynhurtigt.

Du kan nemt opsige en vikarer eller freelancer, når du vil.

Du får mulighed for at kunne tage flere opgaver ind og dermed få vækst i virksomheden.

Risikofrit samarbejde:
Uanset hvilken slags arbejdskraft du mangler, kan det oftest betale sig at hyre en freelancer eller vikar ind til jobbet. Det skal dog være den rigtige samarbejdspartner. Freelancer Worldwide leder efter samarbejdspartnere med et behov for fleksibel og hurtig tilgængelig arbejdskraft, uanset om det er en IT virksomhed, der mangler en freelancer til en special-opgave, eller om det er en produktionsvirksomhed, der mangler arbejdskraft.

Med Freelancer Worldwide får du en samarbejdspartner, som igennem et godt samarbejde nemt kan levere ned til få dage, og som hele tiden arbejder på at finde de bedste medarbejdere til dig.

Luk menu