Browse for freelancers

Søg efter freelancere

Når du bruger Freelancer Worldwide jobportal kan du nemt finde hvad du leder efter. Du kan søge efter så mange freelancere som du vil. Du kan her helt gratis se deres CV og resume, for at tjekke deres kompetencer.

Free local manager service

Gratis lokal manager service

Hos freelancer Worldwide, kan du have din egen lokale manager relateret til dit firma. Den lokale manager vil sikre sig, at du er tilbudt freelancere til de jobs du måtte have. De sikrer, at du får dem til den rette tid. Dette er en helt gratis service.

Få en lokal manager nu.
Let us help you for free

Lad os hjælpe dig gratis

Hvis du ikke vil bruge dine tid på at lede efter interesserede og relevante freelancere for et bestemt job, kan du bare bruge os. Vi gør det for dig helt gratis.

Så kan du koncentrere dig om at styre din forretning. Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med en løsning.

Free services for freelancers

Laveste priser på markedet

Med Freelancer Worldwide får du nogle af de laveste priser på markedet. Vi tager kun 10 % i gebyrer oven i den endelige faktura som freelanceren sender til dig.

Taget i betragtning, at vi tilbyder en gratis lokal manager, som hjælper dig med at finde freelancere, så er denne pris helt unik inden for branchen.

Working agreement template

Arbejdsskabelon

For at sikre dig, at både du og freelanceren ved præcist hvad i har aftalt, tilbyder vi en arbejdsskabelon til dig.

Ved brug af denne gratis skabelon sikrer i at begge parter er helt indforstået med hvad et bestemt job indebærer. Det er en fantastisk simple måde at undgå misforståelse på og sikre sig at alle er glade.

Hent arbejdsskabelon
Try & Hire concept

Try & Hire koncept

Hvis en freelancer og en klient gerne vil arbejde sammen på mere normale arbejdsvilkår, svarende til ordinær ansættelse, så  skal klienten betale 1000 Euro for at lave en fast ansættelse.

Begge parter kan også blive enige om at starte ud med en midlertidig ansættelse. Hvis arbejdsgiveren og den midlertidlige arbejder efterfølgende vil fortsætte samarbejdet på permanent basis, skal klienten benytte vores “Try&Hire” koncept.

Her betaler firmaet for at “frigøre” freelanceren og ansætte personen permanent. Prisen er 1500 Euro, men de 500 Euro går direkte i lommen på freelanceren som belønning for det gode arbejde.

Aftalen sikrer at freelancerens profil bliver gjort inaktiv på vores portal, og først kan genaktiveres når kontrakten måtte blive ophævet. Freelanceren kan dermed ikke modtage andre jobtilbud gennem Freelancer Worldwide, når personen først er fastansat.

Læs mere her.

Luk menu