IT & Administration testimonial

Hvilke gebyrer tager Freelancer Worldwide?

Worldwide tager de laveste gebyrer på freelance markedet i dag, sammenlignet med ethvert andet ordinært job bureau eller vikar bureau. Som klient betaler du 10 % af hele projektets værdi og freelanceren betaler 5 % af sin løn for at bruge vores system. For at vide mere om vores utrolige simple gebyr, venligst tjek vores betingelser.

Hvilke fordele vil Freelancer Worldwide tilbyde mig som firma?

Freelancer Worldwide A/S tilbyder dit firma en smart og omkostnings lav måde at udvide din forretning på med minimal indsats. Hvis du ikke har råd til at hyre en fuldtids ansat for et specifikt job, eller hvis du har problemer med kapaciteten i højsæsonen, samt svært ved at finde de rette midlertidige ansatte, så er Freelancer Worldwide perfekt for dig.

Når du har brug for ekstra ressourcer kan vi skaffe dem, og når du ikke længere har brug for dem, så ophører din aftale med freelanceren og de omkostninger der er forbundet med den ansatte. Du vil blive overrasket over hvor effektivt vores system fungerer.

Hvordan slår jeg et job op online?

Som klient kan du lægge et job op på vores jobportal, så snart du har registreret dig som bruger på vores portal. Det er helt gratis. Det tager kun 5 minutter at oprette en profil og poste et stillingsopslag, som hurtigt når ud til et stort antal af interesserede og kvalificerede freelancere.

Hvis du vil lægge et job op skal du: Gå ind på din profils startside og trykke på knappen ”Læg et job op” – Det vil føre dig til vores 3 trin, du skal igennem for at lægge et job op. Hvis du har problemer med at lægge et job op anbefaler vi, at du ser vores videoguides, hvor vi på 2 min viser hvordan du poster et job.

Kan mit firma bruge Freelancer Worldwide på tværs af grænser?

Ja selvfølgelig, og der er absolut ingen restriktioner. Vi kan arrangere en forbindelse mellem dig og vores lokale managere i andre lande, som kan hjælpe dig firma med at finde dygtige freelancers.

Kontakt os endelig.

Kan jeg som klient vælge mere end 1 freelancer til et job?

Ja, du kan vælge så mange freelancers som du måtte have brug for til et job. Hvis et job kræver eksempelvis 10 freelancers, så er der intet problem for at du kan hyre dem alle gennem os.

Det er dog ikke tilladt for dig at belønne freelancere med en job mulighed, hvis job beskrivelsen kun er ment for en person.

Hvad hvis mit projekts tidsskema eller budget ændrer sig?

Hvis dit jobprojekt ændrer sit tidskema eller budget, så har du muligheden for at ændre projektet inden på vores jobportal. Det er meget nemmere end at lukke projektet og oprette et nyt.

Det gøres meget nemt, og freelanceren modtager automatisk en notifikation fra vores integrerede beskedssystem om at projektet har ændret sig.

Det er meget vigtigt, at du får ændret i projektet når dette sker.

Er der nogle ekstra omkostninger som jeg som firma skal være klar over?

Hos freelancer Worldwide har vi både de mest simple og laveste gebyrer på markedet. Der er ingen skjulte gebyrer, månedlige opkrævninger, gebyrer for at slå job op eller begrænsninger på hvor mange bud du kan modtage på et enkelt job opslag.

Vores gebyrer er derfor utrolige simple – Og det bliver de ved med at være.

Godkendelse af tidsskema fra freelanceren

Det er vitalt, at du som klient gennemgår og godkender de forskellige tidsskemaer som freelanceren sender til dig. Som klient er dette en god måde for dig, at kunne tjekke præcist hvor mange timer freelanceren arbejder hver dag, dermed undgår i også konflikter når freelanceren skal have betaling for sine timer. Alle tidsskemaer vil blive sendt til din egen email som notifikation.

Tidsskemaer som kan blive vedhæftet med billeder er også en god måde for dig som klient at kunne se præcist hvilke fremskridt freelanceren laver, og dermed holde styr på om jobbet skrider frem som aftalt og forventet.

Hvordan betaler jeg en faktura som klient?

At betale en faktura, som freelanceren har lavet, er meget nemt. Du skal blot logge ind på din klient profil og gå til overbliksmenuen. Tryk her på ”faktura” knappen. Du vil nu se en liste af alle dine ubetalte fakturaer. Her skal du blot vælge den faktura, som du vil betale ved at trykke på den blå knap.

Når fakturaen er åben på din skærm, kan du se en ”betal” knap oppe i højre hjørne af fakturaen – Tryk her for at starte på betalingsprocessen som foregår gennem 3 simple trin.

Hvorfor skal jeg betale 10% i depositum før et projekt kan starte?

De 10 % i depositum er 10 % af hele projektets værdi. Det vil sige, at hvis du hyrer en freelancer i et måned til 30.000, så skal du betale os 3000 før projektet kan gå i gang. Du får dog selvfølgelig alle dine penge igen så snart projektet er slut.

De 10 % i depositum er en meget vigtig del af vores forretningskoncept, da dette er en måde at sikre at freelanceren kan starte med at arbejde, samtidig med, at i som klient har udvist både evne og god vilje til at betale.

Vi har ofte oplevet at freelancers ikke bliver betalt for deres arbejde. Det er ganske enkelt urimeligt, med tanke på at deres job er lige så meget værd som en almindelig fuldtidsansat. Vi gør derfor dette for at forsikre freelanceren om, at den virksomheden de skal arbejde for både kan og vil betale.

Pengene i indbetaler ryger ind på en låst konto som vi ikke kan røre, og først når projektet er slut vil pengene automatisk blive overført tilbage til jer.

Bemærk: Hvis jeres freelancere arbejder på timeløn, så vil vi kun skulle indbetale et depositum på den forventede lønudgift for den først uge.

Hvad er en lokal manager?

En lokal manager er et klassisk vikarbureau, med specifikke kompetencer og viden inden for en bestemt industri og/eller et geografiske område.

Vores lokale managere er en grundsten i voresforretningsmodel. Vores partnere er med til at sikre at Freelancer Worldwide har et stort antal af freelancere og midlertidige arbejdere (vikarer). Det gør, at vi råder over en stor database af fleksible arbejdere, som vi kan tilbyde til virksomheder i hele verden.

Vores lokale managere er en 100 % gratis ydelse, som vores klienter kan benytte sig af. De kan blive tilknyttet en af vores partner, som så personligt vil hjælpe dem med at finde præcist de medarbejdere de har brug for.

Kan jeg godt fastansætte folk gennem Freelancer Worldwide?

Ja, det kan du sagtens. Hvis du søger en fastansat, skal du betale et gebyr på 1000 Euro for at ansætte en freelancer permanent. Du har dog også mulighed for at ansætte en medarbejder midlertidigt, for derefter at have muligheden for at gøre kontrakten permanent. I dette tilfælde skal du benytte dig af vores “Try&Hire koncept”.

Hvordan ved jeg som klient at en freelancer gerne vil arbejde for os?

Du vil starte med at modtage en e-mail i din indbakke, som fortæller dig at nogen har sendt en jobansøgning til et af de job du har lagt op på hjemmesiden. Følg linket i den mail for at blive taget til vores side, hvor du skal logge ind og gå til overblikssiden i systemet. Her kan du tjekke de modtagne ansøgninger.

Du kan studere freelancernes profil og se hvilken pris de har tilbudt at gøre jobbet for. Måske har de accepteret din pris, måske har de foreslået en anden. Alle notifikationer foregår igennem vores indbyggede beskedsystem på freelancerworldwide.dk

Hvad er en arbejdsskabelon og hvorfor skal i bruge den?

For at sikre, at du som klient og freelanceren ved præcist hvad i har aftalt, så tilbyder vi en arbejdsskabelon til dig som klient, så begge parter er 100% indforstået med hvad der er aftalt omkring jobbet.

Det er din opgave som klient at udfylde arbejdsskabelonen til at specificere arbejdsopgaven. Eksempelvis omkring hvilke værktøjer i som klient tilbyder freelanceren, hvilke i forventer at freelanceren har – Tilbyde i kost og logi? Har i fortalt freelanceren hvad der skal ske hvis projekter tager længere tid end nødvendigt?

Få styr på det ved at bruge skabelonen. Dette sikrer, at misforståelser sjældent sker – Så er alle glade.

Hvad med moms?

Vi følger de internationale regler for moms. Der kan dog godt være specielle tilfælde hvo moms kan være enten inkluderet eller ekskluderet.

Vores internet portal er derfor indbygget med muligheden for at fravælge eller tilføje moms. Freelanceren som tager et job har ansvaret for at informere dig som klient om, at et job kræver moms, afhængig af om det er tilfældet eller ej. Dette er derfor ikke dit ansvar.

Venligst vær opmærksom på, at Freelancer Worldwide ikke er ansvarlig for nogen form for udestående moms mellem en freelancer og klient.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med en freelancer?

Du vil altid have rettigheden til at vælge en anden freelancer til jobbet, hvis du får en freelancer der ikke lever op til forventningerne. Du bliver bare nød til at færdiggøre jobbet (inde på hjemmesiden) og lave en aftale med freelanceren om, at du ikke længere vil bruge ham – Derefter kan du lægge et nyt job op igen og hyre en ny freelancer, som vil tage over derfra hvor den forrige slap.

Hvis der er flere uenigheder med freelanceren, og i ikke er i stand til at løse konflikten på god manér, så er der ingen anden vej end en civil retssag. Hos Freelancer Worldwide anbefaler vi absolut ikke en civil retssag, men håber derimod at i en sådan træls situation alligevel ville kunne finde et kompromis og en løsning begge parter kan acceptere.

Freelancer Worldwide A/S vil ikke tage parti eller andel i disse sager overhovedet. Dette er et privat anliggende mellem freelancer og klient.

I hvor lang tid er mit job synligt på job portalen?

Dit job være synligt i 3 måneder som standard.

Du vil dog være i stand til at bestemme hvor lang tid et job skal være synligt på vores side. Du vil kunne vælge mellem intervallerne 1,2 eller 3 måneder.

Når et job er givet til en freelancer, så kan du specificere på job projektet at jobbet er blevet ”taget”, hvorefter det ikke længere vil være synligt på vores portal.

Hvad er de tilgængelige prismodeller?

freelancerworldwide.dk opererer vi med to forskellige slags prismodeller, som enten er en fast pris eller time baseret løn.

Hvis du arbejder med en fast prismodel, så vil vore system automatisk fakturere for dig uge efter uge til din klient, uden at du behøver at gøre noget som helst.

Hvordan modtager jeg som klient fakturaer?

Du vil som klient modtage fakturaer fra Freelancer Worldwide’s jobportal baseret på de ydelser en given freelancere har ydet for dig. Det er freelanceren der oprettet fakturaerne til dig, som du herefter skal betale.

Hvad er ”Try&Hire” konceptet?

Som klient kan du fastansætte en medarbejder helt fra starten. Hvis du vælger dette, betaler du et gebyr på 1000 Euro.

Hvis du kun derimod kun vil ansætte freelanceren på midlertidig basis, kan du også sagtens dette. Hvis du efterfølgende ønsker at gøre den midlertidige kontrakt permanent og lignende en ordinær ansættelse, skal du dog benytte dig af vores ”Try&Hire” koncept.

Her har du mulighed for først at se freelanceren an ved en midlertidig ansættelse, inden en evt. regulær fuldtidsansættelse. Gebyret for at fastsætte en medarbejder, du først har haft ansat midlertidigt, er 1500 Euro, som klienten betaler for at købe freelanceren fri. 500 Euro går direkte til freelanceren som belønning for den gode indsats.

For a få flere detaljer om vores Try&Hire koncept, gå til denne side.

Jeg kan ikke logge ind på min profil – Hvad skal jeg gøre?

Det nemmeste er at gå tilbage og finde den mail vi sendte til din private mail, da du først registrerede dig som bruger.

Hvis du ikke kan finde denne mail, så bliver du nød til at trykke på ”glemte mit kodeord”, og derefter vente på en ny mail som giver dig dine nye login oplysninger.

Luk menu