Disputes between clients and freelancers

Konflikter eller uenigheder vil uundgåeligt ske på et tidspunkt, når man arbejder med mennesker, lige meget hvor detaljeret du har til hensigt at være og lige meget hvor informativ du forsøger at være.

Skulle en konflikt eller uenighed opstå anbefaler vi, at du følger nedenstående anbefalinger. Følger du disse gode råd tror vi på at du vil være sikker på at undgå konflikter i 99 % af tilfældene, hvad end om du er freelancer eller klient.

Use the website flow

Brug hjemmesides arbejdsfremgang

Når du bruger Freelancer Worldwide jobportalen, vil du automatik blive tvunget til at træffe nogle valg på vejen, som tvinger dig til at vælge hvordan du vil arbejde, enten som klient eller freelancer.

Husk altid at acceptere bud som klient inde i systemet, og som freelancer at ansøge om jobs online. Det i sig selv, vil undgå mange problemer.

dont make verbal agreements

Lav ikke mundtlige aftaler

Selvom mundtlige aftaler er lige så gyldige som enhver anden skriftlig aftale, så er de bare så meget sværere at bevise. Det kan være umuligt, at bevise hvem der har sagt hvad, så derfor anbefaler vi altid at du får det på skrift.

En god regel er at hvornår end du forhandler priser eller løn, så vær sikker på at du har en bekræftelse på skrift.

Use message board system

Brug vores besked system

Lige meget hvilket arbejdsprojekt du arbejder på, så anbefaler vi på det kraftigste at du bruger dit private besked system på vores jobportal. Her kan du nemt kommunikere med enhver af dine klienter eller freelancere, og når beskederne er sendt er de låst, så ingen parter kan gå tilbage og redigere samtalen.

Det er jeres sikkerhed for, at i altid kan bevise hvem der har skrevet hvad, skulle dette være nødvendigt. Du kan altid gå tilbage og tjekke de aftalte arbejdsbetingelser for et job.

Report work as freelancer

Rapporter dit arbejde som freelancer

Det er vigtigt, at du som freelancer skriver ned hvilket arbejde eller service du har udført og/eller skriver dine timer ned hver dag. Vi kan kun anbefale at du får klienten til at godkende det hver dag, så der aldrig opstår problemer når i engang når til udbetalingen af løn. Som minimum gør det en gang i ugen.

Vi kan ikke understrege nok hvor vigtigt dette er at huske. Hvordan kan klienten ellers vide hvad du har lavet og hvor mange timer du har arbejdet? Dette er en meget god måde at sikre på, at klienten uge efter uge betaler de fakturaer du måtte sende.

Check what you are paid for

Tjek det arbejde du betaler for

En god regel for at undgå misforståelser under et projekt, er at tjekke hvilken form for arbejde den ansatte freelancer leverer, gerne dagligt, men minimum ugentligt.

Følg altid med i hvad din freelancer har lavet, så du kan nå at redde den i situationer hvor du kan se at det går i den forkerte retning, eller hvor arbejdet lavet af freelanceren simpelthen ikke er godt nok, i forhold til hvad i har aftalt.

Husk at give freelanceren besked hurtigst muligt gennem systemet.

Venligst vær opmærksom på at i forhold til vores betingelser er Freelancer Worldwide på ingen måder en del af konflikter og uenigheder mellem freelancere og klienter. Vi tager aldrig parti for hverken freelancer eller klient. Vi vil dog anbefale, at hvis konflikter opstår, så sørg for at begge parter kan skilles på en god måde som begge kan acceptere. Nødløsningen er et civil retssag, men vi håber aldrig at det vil komme så langt.

Luk menu