Vores local managers er vores lokale partnere

At være local manager for Freelancer Worldwide er en attraktiv position, med rigtig gode indtjeningsmuligheder for dig og din virksomhed.

For at kunne blive en af vores samarbejdspartnere, skal du have erfaring med rekruttering og have speciel viden inden for en industri og/eller inden for et geografisk område.

Der er desuden nogle kontraktmæssige forhold, som skal overholdes før et samarbejde kan indgås. Nedenunder kan du finde mere detaljerede oplysninger.

Free local manager service

Hvad er en local partner/manager?

En lokal manager er et rekrutteringsfirma, med specifikke kompetencer og viden inden for en bestemt industri og/eller et geografiske område.

Vores lokale managere er en nøglesten i vores forretningsmodel. Vores partnere er med til at sikre at Freelancer Worldwide har et stort antal af freelancere og midlertidige arbejdere (vikarer). Det gør, at vi råder over en stor database af fleksible arbejdere, som vi kan tilbyde til virksomheder i hele verden.

Vores local managers kan byde ind med folk på de jobs, som sendes ud af Freelancer Worldwide. En samarbejdspartner kan også bruge alle de gratis service ydelser på vores portal, som gerne skulle hjælpe dem med at minimere administrativt arbejde.

Get started as a local manager

Hvad er kravene for at kunne blive vores local partner/manager?

For at blive vores lokale manager, skal du have erfaring med rekruttering eller erfaring i erhvervslivet, som gør dig egnet til at kunne rekruttere folk. Som local manager hos Freelancer Worldwide opretter du dit eget vikarbureau eller forbinder dig med et allerede eksisterende vikarbureau.

Det er vigtigt for os at fremhæve, at lige meget hvor vores vikarer eller freelancere arbejder, gennem vores portal, så vil vi altid forsøge at følge de lokale regler og arbejdsbetingelser i ethvert job vi er involveret i. Vi tager hensyn til specielle betingelser og overvejer altid de forskellige lovmæssige betingelser i forskellige lande.

Read out terms and conditions

Hvilke betingelser skal jeg overholde?

Som local manager, er du nød til at overholde vores få regler. Herunder har vi fremhævet de vigtigste betingelser:

  • Vi forlanger, at du overholder dine aftaler med enhver vikar/freelancer eller klient du samarbejder med.
  • Vi forlanger, at alle betalinger fra enten freelancer/vikar eller klient går igennem Freelancer Worldwide jobportalen. Dette er også den eneste måde vi kan registrere nogen profit til dig.
Learn how you are paid

Hvordan bliver du betalt af Freelancer Worldwide?

Så snart vi registrerer betalinger fra kunder, som relaterer til projekter du har været involveret i som local manager, så vil du automatisk modtage din andel på din bankkonto sammen med en e-mail notifikation om at overførslen er sket.

Earning money as a partner with Freelancer Worldwide

Hvilken profit er jeg garanteret?

Som vores samarbejdspartner er du garanteret en profit på mellem 25 og 50 % af alt hvad Freelancer Worldwide tjener på samtlige projekter du har kørt gennem vores side. Profittens størrelse afhænger af de specifikke betingelser for aftalen, eksempelvis omkring hvor mange parter der er involverede i sagen.

En freelancere eller vikar vil altid have en local partner tilknyttet sig. Denne service er 100 % gratis. Formålet med denne service er at garantere en højere jobsucces for alle vores freelancere og vikarer.

Opportunities for your employment agency

Forretningsmuligheder for dit firma

Som local manager for Freelancer Worldwide, vil du modtage mange jobmuligheder. Hver gang vi har et job, inden for dit kompetenceområde eller geografiske område, vil vi give dig besked så du kan finde de nødvendige arbejdere til projektet.

På denne måde vil du modtager mange jobmuligheder, dvs. muligheder for at tjene penge. Mulighederne vil komme som et direkte resultat fra vores arbejde og vil derfor være en god chance for dig og dit firma til at få forretning, som i ellers ikke ville have været i stand til at tilegne jer.

We need freelancers now

Hvor kan du arbejde?

Som local manager kan du arbejde i enhver del af verdenen og inden for enhver industri. Vi har nemlig brug for freelancere og vikarer inden for alle brancher.

Du kan sagtens arbejde direkte med kunder i lande udover dit lokale marked, eller du kan samarbejde med and lokale partnere hos Freelancer Worldwide.

Ved at bruge os som partner, vil du automatisk modtager mange forretningsmuligheder på en nem og simple måde, som et resultat af det arbejde vi laver.

Working with other local managers

Arbejde sammen med andre local managers

Du er velkommen til at arbejde med andre local managers på ethvert projekt du kan lide. Samarbejde med andre managere kan være en god og attraktiv måde at tjene flere penge på, da du har mulighed for at skaffe flere projekter.

Et stort netværk af kendte local managers inde på Freelancer Worldwide portalen, hvor du kan drage på deres erfaringer og knowhow, kan være en stor fordel for dig. Det kan hjælpe dig med at gøre en forskel for dig og dine projekter.

Get all the clients you want

Hvor mange klienter kan du have?

Dit vikarbureau kan have så mange freelancers/vikarer på job som i ønsker, så længe du kan holde styr på alt og kan besvare alle spørgsmål fra freelancers/vikarer i tide. Det er vores eneste krav, da det er jeres ansvar at få freelancerne og andre midlertidige arbejdere til at føle sig sikre og trykke ved at samarbejde med jer.

Ansøg om at blive vores næste lokale manager nedenunder. Vi vender tilbage til dig med et svar på dig ansøgning hurtigst muligt.

Skriv dig op nedenunder for at ansøge til positionen som lokal manager for Freelancer Worldwide A/S.

Luk menu