Freelancer Worldwide A/S er et privatejet dansk selskab etableret i marts 2015. Karsten Holm, en dansk entreprenør, startede Freelancer Worldwide da han selv oplevede et stort behov for freelancere inden for byggebranchen. Behovet for freelance håndværkere er virkelig bemærkelsesværdigt og er en af de primære fokuspunkter for Freelancer Worldwide.

Freelancer Worldwide har hovedkontor i Viborg, midt i Danmark, og samarbejdspartnere rundt i Europa. Hos Freelancer Worldwide fokuserer vi hele tiden på vækst og på udvidelse af vores netværk og markederne.

Vi har en mission om at servicere freelancere, vikarer og kunder med en troværdig og professionel web-platform, der bringer dem sammen. Freelancere og vikarer skal nemt kunne udfylde CV formularer sikkert og problemfrit, mens kunder nemt kan udfylde vores uforpligtende forespørgsel og finde arbejdskraften de mangler på ingen tid.

Vi har en vision om at blive verdens førende internationale freelance og vikar jobportal, der skaber kontakt mellem freelancere, vikarer og virksomheder.

4480695620X400

Kontakt os:

Freelancer Worldwide A/S

Asmildklostervej 11

1.etage

DK-8800 Viborg

DANMARK

info@freelancerworldwide.com

CVR: 36506814

Luk menu