Post jobs for free

Læg jobs op gratis som klient

Det er gratis at lægge et job op på Freelancer Worldwide’s job portal.

Du vil automatisk blive underrettet når dit job er ved at udløbe på vores side, hvor du skal træffe et valg om hvad der skal ske.

We add 10 % to your bill

Gebyr for firmaer

For hvert job tilføjer vi yderlig 10 % til den samlede faktura, som klienten skal betale for at bruge vores system. Klienten kan enten bruge kreditkort eller bankoverførsel, når de betaler for services lavet af freelancers.

Try & Hire concept

Try & Hire koncept

Gebyrer for dette arrangement er 1500 Euro for firmaet, der ønsker at hyre freelanceren på mere permanent basis. Freelanceren modtager altid 500 euro, som belønning for sit gode arbejde, der har overbevist firmaet om at en permanent stilling er nødvendig. Læs mere her:

We only take 5 %

Gebyr for freelancers

For hvert job som freelanceren finder gennem Freelancer Worldwide hjemmesiden og bliver hyrer til af klienten, koster freelanceren 5 % af sin løn.

Freelancer Worldwide vil automatisk generere faktura fra freelanceren til klienten og fra Freelancer Worldwide til freelanceren.

Sign up for free

Gratis medlemskab

Det er helt gratis for både firma og freelancere at registrere sig på vores portal, lige meget hvor du måtte være bosat i verden.

Derudover er der absolut ingen skjulte gebyrer eller ting med småt.

Free local manager service

Gratis lokal manager

Hvis du gerne vil benytte dig af vores lokal manager service, enten som firma eller freelancer, så venligst kontakt os for at få tildelt en der kan hjælpe dig med at finde jobs eller med at finde freelancers.

Denne service er helt gratis. Vi har ingen skjulte gebyrer.

Få en gratis lokal manager nu.
Luk menu