Hos Freelancer Worldwide har vi allerede mange tilfredse klienter såvel som freelancere af vores side, som vi gerne vil fremvise dig her. Hvis du selv gerne vil dele dit eget projekt, så venligst kontakt os via e-mail.

Testimonial house

Vi har specialiseret os inden for et mange forskellige kategorier af freelance industrier. Vi har allerede hjulpet mange firmaer med at anskaffe freelance arbejdere inden for de nævnte områder du kan finde nedenunder.

Vi forsøger altid at sikre os, at både freelancer og firma får et god arbejdsoplevelse sammen.

Testimonial from viborg
Testimonial sunset
Testimonial construction

En af vores største projekter indtil videre var den store freelance kapacitet vi fandt til et byggeprojekt i Viborg, Danmark. En kombineret opgave mellem opbygning af kontoer og restaurantkompleks for store kunder som Burgerking og Sunset Boulevard krævede et stort antal af freelancere over en længere periode.

Oil rig testimonial
Welder testimonial

Freelancer Worldwide har allerede leveret mange specialiserede freelanceren inden for den skandinaviske olie og –oversøiske industri.

Waiter testimonial
Hotel & restaurant testimonial

Inden for Hotel og restaurant branchen er der rigtig mange job muligheder i Nord Europa. Vi har stor viden og mange forbindelser inden for branchen, og har derfor allerede anskaffet mange freelancere til hotel og restaurant industrien.

Exhibition industry testimonial
Trade show

Messebranchen er et kæmpe område inden for freelance verdenen. Vi har leveret freelancere til denne industri i mange år, også længe inden vi stiftede firmaet Freelancer Worldwide. Nu, med vores globage job portal, forventer vi at servicere messebranchen med et hav af dygtige freelancere.

IT & administration reference
IT & Administration testimonial

Inden for IT og administration er der generelt en stor efterspørgsel efter freelanceres, der spreder sig over en vifte af forskellige områder. Firmaer har ofte brug for at hyre eksperter inden for IT, en opgave der gøres lettere ved at mange af disse opgaver kan levere online.

tom1
IMG_5921

Freelancer Worldwide var grundlangt af en entreprenør fra byggebranchen, og har derfor været involveret i et stort antal af projekter inden for byggebranchen, mange længe inden Freelancer Worldwide overhovedet blev stiftet.

Freelancers er blevet brugt mange gange fra start til slut af byggeprojekter for at færdiggøre projekter hurtigt og for at spare firmaerne penge i det lange løb.

Inden for byggebranchen bruges der mange forskellige slags freelancere til at færdiggøre projekter. Elektrikere, tømrere, murere og malere er blot nogle af de mange forskellige slags freelancers der er behov for inden for byggebranchen.

Freelancer Worldwide er i sær fokuseret på at matche firmaer med dygtige freelance håndværkere. Derfor har vi også mange job muligheder netop inden for byggebranchen, især i Danmark.

Construction business
Construction business testimonial
Carpenter testimonial
Painter testimonial

Freelancer Worldwide leverer freelancere til næsten enhver form for byggeprojekt. Kontakt os i dag og start med at arbejde i morgen!

industry_5670948
industri2

Inden for sværindustrien har vi leveret dygtige freelancere til mange forskellige former for arbejde. Inden for området er erfaring meget efterspurgt, og derfor er arbejdere og ingeniører med erfaring meget eftertragtede. Kontakt os i dag for at få mere information.

Luk menu