Automatic invoicing is easy

Automatisk fakturering

Freelancer Worlwide jobportalen tilbyder alle freelancere automatisk betaling. Det inkluderer notering og betalingshistorik over alle dine fakturaer, mellem dig og dine klienter.  Det betyder, at du nemt kan lave en ny faktura på kun 2 minutter da vi har forberedt alt i forvejen.

Tænk over alt den tid du sparer når du fakturerer dine klienter, og for altid vil have et nemt over overskueligt overblik over alle dine fakturaer. Så kan du nemt se hvilke der er betalt, og hvilke der mangler at blive betalt – Du vil elske det!

Tilmeld dig som freelancer her. 

Local manager services

Gratis lokal manager service

Vi har som den eneste freelance job portal en fuldstændig gratis lokal manager service, som kan være med til at fremme din karriere til det næste niveau.

En lokal manager er en nøglefigur i vores forretningsmodel, som sikrer at freelancere er tilbudt job som passer til deres evner og uddannelse inden for forskellige områder. Lokale manager kan også rekruttere freelancere til Freelancer Worldwide A/S.

Bortset fra dette, så er lokale managere altid på udkig efter forretningsmuligheder og jobmuligheder inden for sit geografiske område eller industri på vegne af både virksomheder og freelancere. Lokale manager eksisterer for at hjælpe virksomheder med at finde freelancere og for at finde jobs til freelancere.

Lokale managere kan godt have tætte relationer til specifikke freelancere, som vil tillade lokale manager at få ekstra løn for projekter som denne freelancer bliver hyret til.

Bliv medlem  gratis her.

Free services for freelancers

Gratis services for freelancers

På Freelancer Worldwide jobportalen har vi et stort antal af forskellige gratis services, som du på ingen måde kan finde på andre konkurrerende freelancer sider. Vi har ingen gebyrer for at blive medlem, månedlige gebyrer, gebyrer for at lægge job op eller for at ansøge til job. Det er alt sammen gratis! Vi tjener først pengene når en freelancer og et firma laver en aftale om et job. Her tager vi 10 % ekstra fra virksomheden af aftalens værdi, mens vi kun skal have 5 % af freelancerens løn.

Det er en helt unik og lav prismodel der ikke findes andre steder. Vi har tænkt os at beholde vores simple gebyrsystem, da vi tror at vejen til succes findes via enkelthed og klarhed.

Vi vil gerne have, at du føler dig sikker når du bruger vores services og give dig muligheden for at bruge et minimalt antal tid på alt andet end at arbejde som freelancer. Med vores mange servicer og tilgængelige funktioner burde det være muligt for dig kun at skulle fokusere på dit arbejde og ikke alt det andet kedelige administrative arbejde.

Gratis tilmelding. 

Great free services
Luk menu