Feel secure in our system

Sikkerhed først

Når du bruger Freelancer Worldwide’s internet portal ønsker vi, at du føler dig helt sikker. Derfor har vi kun udvalgt partnere, som har stor erfaring inden for områderne online betaling og sikkerhed.

Sikre online betalinger

Det er nemt at bruge online betalinger og du vil automatisk være i stand til at se hvilke fakturaer du har betalt for, og hvilke der stadig mangler at blive betalt inde på vores side. Vores betalingssystem kan dog meget mere end det – Du får et af de bedste og mest sikre online systemer der er tilgængelig på markedet i dag, som sikrer dig en meget høj og sikker standard.

Secure online payments
Your data is safe

Dine data er sikre og beskyttet

Alle dine profiloplysninger, hvad end du er freelancer eller klient, er 100 % beskyttet af Freelancer Worldwide. Vi garanterer, at ingen information bliver videresendt til tredje part firmaer, som er på udkig efter at spamme din e-mail konto. Hos Freelancer Worldwide kan du føle dig helt sikker på at dine data forbliver personlige og private.

3D sikrede betalinger

Efter du indtaster dine kreditkort oplysninger i vores online web portal, vil et nyt vindue poppe op. Dette vindue spørger efter dine personlige sikkerhedskode. Din bankinstitution vil godkende transaktionen inden for sekunder og bekræfte at du har retten til at gennemføre købet.

3D secure payments
Luk menu