Som freelancer får du hele pakken her. Hos Freelancer Worldwide får du mange gratis services og funktioner tilbudt, som absolut intet koster, og som du ikke kan finde andre steder inden for freelance branchen.

Vi tilbyder en færdig jobportal, hvor det faktisk er muligt for dig at køre alt dit freelance arbejde fra Freelancer Worldwide portalen.

Intuitive and easy to use system

Intuitivt og brugervenligt system

At arbejde med Freelancer Worldwide er nemt for alle – uanset om du er en arbejdsgiver eller freelancer. Vi har forsøgt at gøre denne jobportal så intuitiv og ligetil, at du vil føle dig tryg ved at bruge den og have lethed ved at browse vores hjemmeside.

Local manager services

Gratis lokale managere service

Som den eneste Freelancer jobportal på markedet tilbyder vi dig en lokal manager, der vil arbejde gratis for dig, og sørge for at finde relevant jobs for dig, baseret på dine evner og uddannelse.

Dette er en gratis service, som du kan drage stor fordel af.

Bullet-proof payment model

“Skudsikker” betalingsmodel

Vi sørger for, at freelancere bliver betalt for sine tjenester – Det skal være sådan!

Hvis en klient af en eller anden grund nægter at betale en faktura, kan freelanceren stoppe med at arbejde med det samme. Vi kræver, før freelanceren begynder med at arbejde, et 10% depositum fra klienten, så vi altid er sikre på at freelanceren kan blive betalt. De 10 % vil i tilfælde af manglende udbetaling blive brugt til at dække den sidste faktura fra freelanceren til klienten. Tjek vores betalingsflow her.

Working agreement template

Arbejdsskabelon

Vores system giver den ansættende virksomhed mulighed for at bruge en detaljeret arbejdsbeskrivelses skabelon til at specificere indholdet af ethvert job. Dette sikrer, at ingen misforståelser mellem freelancer og klient er sandsynlige til at ske.

Ingen freelance projekter vil blive igangsat, indtil der er en fælles forståelse mellem arbejdsgiveren og freelanceren – Se det som din arbejdsforsikring.

Smart automatic invoicing system

Nem oprettelse af fakturaer

Med Freelancer Worldwide jobportalen kan du nemt oprette fakturaer og modtage online betalinger.

Du kan følge alle dine fakturaer og spore hver af dem for at se, om de er blevet betalt.

Click here if you are a freelancer

Automatiske job alarm

Du kan nemt gennemse alle dine jobmuligheder, eller oprette en automatisk alarm inde på vores hjemmeside, som automatisk giver dig besked på mail, hver gang et job bliver slået op inden for dit felt og kvalifikationer.

Så bare tage det roligt, og lad jobbet finde dig i stedet.

Who can sign up as a freelancer?

Hvem kan tilmelde sig som freelancer?

At tilmelde sig som freelancer er ikke kun begrænset til en enkelt person, men gælder også for virksomheder, store eller små, som gerne vil tilbyde deres tjenester til andre firmaer og drage fordel af midlertidigt arbejde og hjælpe virksomheder med at opfylde deres kapacitetsproblemer eller lign.

Hvorfor ikke vokse din egen virksomhed ved at arbejde på freelance vilkår? Det vil ikke være meget forskellig fra den måde du arbejder i dag, men ved at blive en del af Freelancer Worldwide får du muligheden for GRATIS at vise din virksomheds kompetencer og ydelser til andre virksomheder på vores hjemmeside.

Luk menu