Sign up and find a freelance job
We need freelancers now

Vi skal bruge freelancers nu

Vi har hele tiden brug for en masse freelancers. Selvom et job ikke er blevet lagt op på hjemmesiden inden for dit felt, venligst tilmeld dig alligevel eller kontakt os.

Der kommer nye jobs hele tiden og vi vil gøre alt for at finde relevant jobs til dig. Husk at firmaer også kan søge efter dit CV og profil, hvis du får et gratis medlemskab hos os og udfylder din profil.

Tilmeld dig gratis i dag
Click here if you are a freelancer

Hvilken type freelancers har vi brug for?

Vi har brug næsten alle slags freelancers. Eksempelvis malere, truckførere, murere, tømrere, håndværkere, elektrikere, VVS folk, It-folk, fotografer, designere og meget mere.

Vi kan tilbyde jobs til næsten alle slags freelancere, så vær ikke bleg for at blive medlem selvom dit erhverv ikke var nemt i eksemplet her. Lad os høre fra dig – Jo hurtigere jo bedre.

slide1

Fantastiske job muligheder

Du vil blive overrasket over hvor mange jobmuligheder du har gennem vores Freelancer Worldwide jobportal. Vi hjælper dig hele vejen og sørger for, at dit liv som freelancer aldrig har været nemmere. Din freelance rejse vil fremover være fyldt med relevant jobs at vælge imellem.

Vi ønsker at du er glad, får relevant jobs tilbudt og tjener gode penge. Vi tjener vores penge ved at finde jobs til dig. At finde jobs til dig er vores kerne kompetence. Du kan være sikker på, at vi vil gøre alt i vores magt for at hjælpe dig med at finde et job som freelancer. Bliv medlem af vores portal helt gratis og find dit næste job med det samme.

Luk menu